Főoldal / Aktuális ajánlataink / Csillagszórós Karácsony

Csillagszórós Karácsony

package-img

Érvényesség:

2023. december 22. - 2023. december 27.

Csomag ár:

már 52630 Ft /fő/éj ártól

Minimum foglalható:

3 éjszaka

Meghitt és szeretetben teljes pillanatokkal és élményekkel várjuk az ünnepi időszakban is. Élje át karácsony varázslatos erejét szállodánkban és fedezze fel az ezerarcú téli Balaton világát.

Idén ne az ünnepi feladatok listájában vesszen el, hanem élvezze Balatoni panorámájú SunRise éttermünkben az ínycsiklandozó karácsonyi fogások ízeit, ejtőzzön Capella Bárunkban egy zamatos bor társaságában és fedezze fel Keszthely csodálatos látnivalóit.

Lemondási feltételek

Lemondási feltételek:
Minden egyéni szobafoglalás kötbérmentesen lemondható érkezés előtt 7. nappal. A 7. napon belüli lemondás esetén a szálloda a befizetett előleget kötbérként számlázza. Kiemelt időszakokban a lemondási feltételek módosulhatnak!

Egyéb információk

Előleg:

  • A szobafoglalás véglegesítéséhez 50% előleg megfizetésére van szükség, míg kiemelt időszakokban pedig 80% vagy 100% előre fizetés szükséges. Határideje a foglalás beérkezésétől 7 napon belül.

Helyszíni fizetés:

  • A szállodai szolgáltatások értéke a helyszínen készpénzben, hitelkártyával (VISA, MasterCard, Maestro), OTP-, MKB-, K&H SZÉP-kártyával egyenlíthetők ki.

Dress code:

  • Szállodánk SunRise éttermében a dresscode: smart casual (elegáns, sportosan elegáns). Kérjük Önöket ennek megfelelően szíveskedjenek megjelenni. Szállodánk közösségi területein (kivétel spa és wellness), kérjük mellőzze a fürdőköpenyben való tartózkodást!

128 szoba

3 gasztro egység

7 medence

10 szaunaattrakció

Megéri nálunk pihenni

kedvezmények
törzsvendégeinknek

akár
5% azonnali kedvezmény

garantáltan a legjobb ár
közvetlen foglalása estén

Árkalkuláció
Online foglalás

Törzsvendégprogram

  • Regisztrációját azonnal jutalmazzuk
  • Akár azonnali 5% kedvezmény
  • Exkluzív promóciók
  • Több pihenés = több élmény
Tovább a törzsvendégprogramhoz

Kapcsolódó programok