Főoldal / Aktuális ajánlataink / Napsütötte Sirius

Napsütötte Sirius

package-img
Spa élményekkel

Érvényesség:

2024. június 30. - 2024. szeptember 01.

Csomag ár:

már 27 540 Ft /fő/éj ártól

Minimum foglalható:

2 éjszaka

Intsen búcsút a nyomasztó határidőknek és az állandó rohanásnak, töltődjön fel nálunk szemet gyönyörködtető panoráma és egy hűsítő koktél társaságában!

Keszthely legújabb szállodájában minden adott egy felejthetetlen testi és lelki feltöldődéshez. Merüljön el az 1500m2 alapterületű spa és wellness világunk adta megannyi lehetőségeiben, mártózzon meg gasztroélményeinkben, majd kóstoljon bele szállodánk sport és fitnesz programjaiba. 

A kisebb generációt játszószoba, a nagyobbakat pedig FunCorner szórakoztató övezet várja, hogy nálunk tényleg pihentető legyen a kikapcsolódás. 

Lemondási feltételek

Lemondási feltételek:
Minden egyéni szobafoglalás kötbérmentesen lemondható érkezés előtt 7. nappal. A 7. napon belüli lemondás esetén a szálloda a befizetett előleget kötbérként számlázza. Kiemelt időszakokban a lemondási feltételek módosulhatnak!

Egyéb információk

Előleg:

  • A szobafoglalás véglegesítéséhez 50% előleg megfizetésére van szükség, míg kiemelt időszakokban pedig 80% vagy 100% előre fizetés szükséges. Határideje a foglalás beérkezésétől 7 napon belül.

Helyszíni fizetés:

  • A szállodai szolgáltatások értéke a helyszínen készpénzben, hitelkártyával (VISA, MasterCard, Maestro), OTP-, MKB-, K&H SZÉP-kártyával egyenlíthetők ki.

Dress code:

  • Szállodánk SunRise éttermében a dresscode: smart casual (elegáns, sportosan elegáns). Kérjük Önöket ennek megfelelően szíveskedjenek megjelenni. Szállodánk közösségi területein (kivétel spa és wellness), kérjük mellőzze a fürdőköpenyben való tartózkodást!

128 szoba

3 gasztro egység

7 medence

10 szaunaattrakció

Megéri nálunk pihenni

kedvezmények
törzsvendégeinknek

akár
5% azonnali kedvezmény

garantáltan a legjobb ár
közvetlen foglalása estén

Árkalkuláció
Online foglalás

Törzsvendégprogram

  • Regisztrációját azonnal jutalmazzuk
  • Akár azonnali 5% kedvezmény
  • Exkluzív promóciók
  • Több pihenés = több élmény
Tovább a törzsvendégprogramhoz

Kapcsolódó programok