Rólunk

Testi – lelki feltöltődés a vizek ölelésében!

Köszöntjük Önt Keszthely legújabb ****superior szállodájának, a Sirius Hotel weboldalán. Szállodánk közvetlen a Balaton partján káprázatos kilátással, elegáns lobby recepcióval és Capella bárral, SunRise étteremmel, szemet gyönyörködtető panorámával, FineBistro a’la carte étkezési lehetőséggel, sokszínű spa és wellness kínálattal, megannyi aktív kikapcsolódási lehetősséggel várja pihenni vágyó Vendégeit. Játszószoba kicsiknek, Fun Corner – szórakoztató övezet a nagyobb generációknak, Wellness Bar étel és italkínálattal, játszótér, saját kert biztosítja az Ön zavartalan feltöltődését.


Szoba

Szállodánk 128 tágas, elegánsan berendezett szobája közül mindenki megtalálja a maga elképzeléseinek megfelelőt. Minden szobánk terasszal van ellátva, hogy Ön minden percben gyönyörködhessen a kilátásban. Válogasson Balatonra néző vagy parkolóra néző standard szobáink közül, vagy ha nagyobb társasággal jönne válassza összekötő ajtós szobánkat. Aki pedig még magasabb szintre szeretné emelni pihenését, nézzen körül lakosztály kínálatunkban is.

Spa & Wellness

Szállodánk 1500 m2 alapterületű exkluzív Spa és Wellness világgal várja a nálunk feltöltődni vágyó Vendégeit. Sokszínű medencevilágunk kínálata között mindenki megtalálhatja a maga elképzeléseinek megfelelőt. Sütkérezzen egy koktél társaságban külső medencénkben, vagy relaxáljon különböző élménymedencéink egyikében. És hogy a testi lelki feltöltődést még magasabb szintre emeljük, merüljön el szaunavilágunk kínálatában, és élvezze a szemet gyönyörködtető kilátást a külső panorámás szaunánkban.

Gasztronómia

Kényeztesse ízlelőbimbóit örökpanorámás SunRise éttermünkben, ahol bőséges reggelije mellé napfelkeltét szolgálunk fel. Napközben engedjen kulináris élményeinknek és töltsön el egy romantikus ebédet FineBistro a’la carte éttermünkben, ahol séfünk a francia konyha világát kiegészítve a klasszikus magyar konyha stílusjegyeivel tárja Vendégei elé. Capella bárunkban különböző testes, zamatos bor, illetve frissítő koktélkínálattal várjuk Vendégeinket.

Keszthely

A Sirius Hotel **** superior a Nyugat-Balatoni régióban, a Balaton fővárosában, Keszthelyen fekszik közvetlen a vízpart mellett. Keszthely város a Dunántúlon, Zala vármegye Keszthelyi járásának központja. A Balaton nyugati szegletében fekszik, a tó partjának második legnagyobb városa. Keszthely és környéke megannyi csodás természeti csodával rendelkezik számos túra -és bicikli ösvénnyel. A kulturális élmények hódolóinak rengeteg lehetőséget kínál a város és környéke.