Szobák a Siriusban

Balatoni nyugalom örökpanorámával

Engedje, hogy pár napra az otthonává váljunk és új szobáink jelentsenek menedéket elvonulva a stressz és a problémák elöl: a wellness kalandok és a pihentető alvás mellett, szívja magába a friss balatoni levegőt és élvezze a szemet -és lelket gyönyörködtető Balatoni panorámát szobáink teraszáról. Nálunk, a Sirius Hotelben a hangulat, a színvilág és miliő is arra hivatott, hogy érezze Ön tényleg a vizek birodalmába érkezett a Balaton partjára.

A szálloda 128 elegánsan berendezett, kellemes színvilágú szobát kínál a Vendégeinek. Különböző szobatípusok garantálják, hogy mindenki megtalálja a saját maga igényeinek megfelelőt. Szobakínálatunk között megtalálható kényelmes terasszal rendelkező örökpanorámás, Balatonra néző LakeSide szobáink, a szintén teraszos, parkolóra néző ParkSide szobáink, különböző méretű lakosztályaink, mint a Junior Suite illetve Orion Suite. Családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk összekötőajtós, Connecting szobáinkat.

Parkside
kétágyas szoba

Tágas és modern kiépítésű, egytől egyig teraszos, parkolóra néző, széthúzható kétágyas szobák, melyek két fő elhelyezésére alkalmasak.

min. 23 m2
Megnézem

Lakeside
kétágyas szoba

Tágas és modern kiépítésű, egytől egyig teraszos, Balatonra néző, széthúzható kétágyas szobák, melyek két fő elhelyezésére alkalmasak.

min. 23 m2
Megnézem

Összekötőajtós családi szoba

Összekötőajtós szobáinkat leginkább nagyobb baráti társaságoknak, családoknak ajánljuk.

min. 48 m2
Megnézem

Junior Lakosztály

Minimum 48 m2 alapterületű, balatoni panorámás, elegáns berendezésű két légterű lakosztály.

min. 48 m2
Megnézem

Orion Lakosztály

Minimum 56m2 alapterületű, balatoni panorámás, elegáns berendezésű két légterű lakosztály

min. 56 m2
Megnézem