9.3/10
1384 értékelés
Tisztaság
9.5
Személyzet
9.5
Kényelem
9.4
Ár-érték arány
9.2
Szoba
9.4
Étterem kínálat
9.2
Bár / Italkínálat
9.3
Szórakozási és programlehetőségek
9.0

Ezért szeretnek vendégeink

“Nagyon szépen köszönjük a szülinapi meglepetéseket! Szuper az egész hotel, a wellness rész kiváló. Talán egyetlen hiányosság, egy kicsi úszómedence még elférne vhol. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat, amit másoknak is elmondunk, és mi is visszatérünk hamarosan! Üdv. Szabó család”

2024. február 06.


“Ahogy egy bölcs barátom mondta, "Jónál jobbat ne akarj!" Tökéletes volt minden külön dícséret a játékszobáért, interaktív és közösségépítő akciókért. Nagyon jól éreztük magunkat találkozzunk még idén.”

2024. február 06.


“Rendkívül kutyabarat hely köszönjük”

2024. február 06.


“Minden tökéletes volt. Elvarázsolt minket Novemberbe újra megyünk.”

2024. február 04.


“Haza érkezéskor már a következő foglalást terveztük ebbe a szállodába. Kiemelem a dolgozók kedvességét és az étterem kínálatát, az mindkettő több mint 10 pontot érdemel, a wellness medencék sokszínűsége is tetszett. Visszatérő vendégek leszünk”

2024. február 02.


“A Wawe bárban dolgozó kolléganőjük nagyon kedves volt. Megismert minket a korábbi utazásukról, ami nagyon jól esett.”

2024. január 30.


“Nagyon jól éreztük magunkat, minden tökéletes volt! Biztosan visszatérünk!”

2024. január 30.


“Nagyon jól éreztük magunkat,a tisztaság,a kényelem szuper volt. A személyzet abszolúte figyelmes és kedves.A wellnesz részleg szenzációs.Egyedül az úszómedence hiányzott.A reggeli és a vacsora kínálat minden várakozásunkat felülmúlta. Külön dicséret jár a séfnek és a konyhai személyzetnek.Kíváló munkát végeznek. Az ételsorok,a választék,az ízharmónia tökéletes volt. Mindenképpen visszatérünk még. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönjük ezt a kiváló 3 napot,amit önöknél töltöttünk. Üdvözlettel: Morvayné Eszter és Gábor Balatonfüredről ”

2024. január 28.


“Külön köszönjük a születésnapi bor bekészítést a szobába!”

2024. január 24.


“Már számos helyen jártunk, mégis az egyik ami egyedülálló az a személyzet! Hihetetlenül tisztelettudóak,kedvesek, figyelmesek, különösen az étteremben a vendégeket fogadó úri ember! Az ételek változatosak, és finomak voltak. Voltak szokványos szállodai ételek,de mindig figyeltek,hogy legyen különlegesség (pl sushi). Nagyon szuper volt a szauna szeánsz is, remélem többször lesz hasonló wellness hétvége. Hamarosan újra ellátogatunk!”

2024. január 23.