9.3/10
1384 értékelés
Tisztaság
9.5
Személyzet
9.5
Kényelem
9.4
Ár-érték arány
9.2
Szoba
9.4
Étterem kínálat
9.2
Bár / Italkínálat
9.3
Szórakozási és programlehetőségek
9.0

Ezért szeretnek vendégeink

“A szauna részlegen jó lenne, ha több fogas lenne, illetve, ha lenne egy-két pad, hogy ne a vizes, csúszós padlón, féllábon egyensúlyozva kelljen a fürdőruhát le-fel venni.”

2023. november 28.


“A szálloda gyönyörűen berendezett, a wellnes részleg különösen tetszett a szaunaszeánszokkal, az étterem tele volt kölönleges finomságokkal és a kilátás vitt mindent. Remélem hamarosan visszatérhetünk.”

2023. november 28.


“Tiszta,szép,kényelmes vendégbarát szállodájukhoz gratulálunk!”

2023. november 27.


“Mindennel meg voltunk elégedve!”

2023. november 25.


“Tisztelt Vezetőség! Minden tökéletes volt!!Az ételek kimagaslóan finomak voltak!!Köszönjük szépen!!”

2023. november 24.


“Első alkalommal voltunk a szállodában. Csodálatos 3 éjszakát töltöttünk el. A szobák nagyszerűek, letisztult elegancia, tisztaság, minőségi kozmetikumok, kedves, segítőkész takarítók. A recepciósok és az éttermi dolgozók is minden alkalommal mosolygósan, kedvesen fogadtak, figyelmesek voltak mindenre. Az éttermi szolgáltatás is rendkívüli. Reggelinél és vacsoránál is hideg és meleg ételek széles választékával vártak bennünket. Folyamatos volt az újratöltés. Az ételek ízletesek voltak. Mindenki találhatott kedvére valót. A wellness részleg is nagyon szép, nagyszerű a több medencés megoldás, a szauna részlegek felosztása is nagyon kellemes. Már több szállodában megfordultunk, volt törzshelyünk is. Sajnos az elmúlt két évben mindenütt, ahová azelőtt szívesen visszatértünk azt tapasztaltuk, hogy mind a wellness szolgáltatások, mind az éttermi szolgáltatások színvonalából nagyon visszavettek. Ezért is jöttünk ide kíváncsian. És minden elvárásunk feletti volt. A medencék vize kellemes, minden szauna működött és az étteremben is minden alkalommal bőséges volt a választék. Örömmel tapasztaltuk, hogy a szálloda nemcsak teltház esetén szolgáltat 100%-osan, hanem azokon a napokon is, mikor kevesebb a szállóvendég. Úgy tűnik, megtaláltuk az új törzshelyünket. Köszönjük!”

2023. november 23.


“Visszatérünk :)”

2023. november 22.


“Nagyon elégedettek voltunk, a személyzet kedves, figyelmes, és külön köszönet az ajándék bor meglepetést születésnapom alkalmából.”

2023. november 22.


“Nagyon jól éreztük magunkat, szép elegáns a szálloda, csak jókat tudunk mondani mindenre. Köszönjük.”

2023. november 18.


“A személyzet 10/12 volt :))))”

2023. november 18.